Japonský nôž Santoku Zwilling Miyabi z radu 7000D má čepeľ s dĺžkou 18 cm, ktorá má autentický japonský tvar s damascénským (kvetinovým) designom čepele. Nôž Santoku je typický pre ázijskú kuchyňu a je obdobou pre európsky kuchársky nôž. Japonský nôž má univerzálne využitie - ideálny na krájanie, sekanie, drvenie, vhodný na zeleninu, mäso, ryby aj bylinky. V ázijskej kuchyni sa používa najmä na krájanie zeleniny na tenké rezance a krájanie mäsa na malé kúsky pre rýchlu prípravu v panvici WOK. Dlhá a široká čepeľ s jemným ostrím prináša rovnomerné rozloženie sily. Krájanie je vďaka tomu pohodlné a presné. Vyššia Fazeta (skosená hrana ostrie) znižuje trenie a krájanie je tak ešte presnejšie.
Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.